Индиговите деца: Новите деца пристигнаха (ISBN: 9789546263100)

Индиговите деца: Новите деца пристигнаха (ISBN: 9789546263100)

Индиговите деца: Новите деца пристигнаха (ISBN: 9789546263100)

от 10,80 лв 4 оферти
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  

Още оферти

Описание
Ключови думиПсихология
Езикбългарски
Брой страници304

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ИНДИГОВОТО ДЕТЕ?

Индиговото дете е момче или момиче, което демонстрира нова и необичайна съвкупност от психически характеристики, разкриващи модел на поведение, който като цяло до момента не е наблюдаван. Този модел притежава изключително необикновени характеристики, които принуждават родителите и учителите да променят отношението си и начина, по който отглеждат и възпитават тези деца, за да могат да им помогнат да постигнат баланс и хармония в своя живот и да избегнат разочарованията.
В тази новаторска книга Лий Каръл и Джен Тоубър отговарят на най-често задаваните въпроси, свързани с индиговите деца, като:
* Можем ли наистина да наблюдаваме еволюцията на човека в днешните деца?
* По-умни ли са тези деца от самите нас на тяхната възраст?
* Защо днес голяма част от нашите деца изглежда са „борци против системата"?
* Защо толкова голям брой от нашите най-умни деца са с диагноза за синдром на дефицит на вниманието (СДВ)?
* Съществуват ли проверени ефикасни алтернативи на риталина?
На страниците на книгата Каръл и Тоубър дават думата на някои от най-забележителните експерти (лекари, педагози, психолози и други), които хвърлят светлина върху феномена на индиговите деца. Тези деца са наистина специални и представляват голям процент от децата, които се раждат днес по света. Те идват на света, „знаейки" кои са, затова трябва да бъдат приети и оценени заради своите необикновени способности и да бъдат отглеждани с любов и грижа. Това е книга, която е задължително четиво за родители на необикновено умни и активни деца!
ДЖен Тоубър и Лий Каръл изнасят лекции пред хиляди хора на семинари, провеждани по целия свят и посветени на човешкия потенциал. Лий Каръл е Канал и писател на Крион, чиито Книги са преведени на много езици. Джен Тоубър е психотерапевт и автор на статии, аудиокасети и СD-та, свързани със саморазвитието. Джен и Лий са канени три пъти в Обединените нации, за да представят своето послание за надежда и любов.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^