Информационни системи за управление на човешките ресурси (ISBN: 9786197003154)

Информационни системи за управление на човешките ресурси (ISBN: 9786197003154)

от 18,90 лв 2 оферти
Описание
Второто издание на монографията е преработено и допълнено, на практика във всичките й части. Използвани са публикации на български и чуждестранни автори, описания на различни системи и продукти, предлагани на пазара, както и личния ми опит на консултант, участвал в изпълнението на няколко проекта, свързани с разработване и внедряване на информационни системи за управление на човешките ресурси в частни и публични организации.

Монографията е предназначена преди всичко за практикуващи специалисти и ръководители, студенти, специализанти, докторанти и изследователи в областта на управлението на човешките ресурси. Представените потребности от информация за управлението на хората в организациите, могат да бъдат полезни и на специалисти в областта на информационните технологии.

Любомир Стефанов
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^