ИНФОРМАЦИОННИ ТЕХНОЛОГИИ за 7. клас (ISBN: 9789541806470)

ИНФОРМАЦИОННИ ТЕХНОЛОГИИ за 7. клас (ISBN: 9789541806470)

ИНФОРМАЦИОННИ ТЕХНОЛОГИИ за 7. клас (ISBN: 9789541806470)

от 7,56 лв 3 оферти
Описание
Учебното помагало е предназначено за ученици в 7. клас. То е съставено в съответствие с учебната програма по Информационни технологии за 7. клас, утвърдена от Министерството на образованието и науката, и е съобразено с Държавните образователни изисквания по предмета Информационни технологии за основна степен на образование, прогимназиален етап.
Материалът в помагалото е поднесен на достъпен за учениците език. Всички нови понятие и действия са илюстрирани с много изгледи на екрана на компютъра, което улеснява тяхното усвояване от седмокласниците.

Помагалото съдържа задачи, на базата на които практически се обясняват новите знания. Решаването на задачите се основава само на средствата и възможностите на изучавания софтуер, така че да бъдат достъпни за изучаване от всички ученици, независимо от ресурсното осигуряване на училището.

След всяка тема се представят голям брой подходящи въпроси и упражнения, които да бъдат в помощ и на учениците за самопроверка, и на учителите за проверка на знанията по определена тема.
Учебното помагало може да се използва както в часовете по информационни технологии, така и за самообучение.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^