Иновационно развитие на институтите на културноисторическото наследство (2013)

Иновационно развитие на институтите на културноисторическото наследство (2013)

от 8,00 лв 2 оферти
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  
Описание
Ключови думиПолитика, Социология
Езикбългарски
Брой страници160
Тегло1822

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

В съвременното глобализирано и информационно общество от решаващо значение е институтите на културното и историческото наследство, като музеи, архиви, библиотеки, читалища и други гъвкаво и адаптивно да реагират на непрекъснато променящата се обществена среда, като на базата на съхранения през паметниците на културата и историята положителен социокултурен опит да участват пряко в създаването на възможности за устойчиво развитие на обществото, държавата и нацията.
За постигането на целите на социализацията на паметниците на културата и историята при изграждането на съвременната обществено активна личност е необходимо да се осъществява в това отношение целенасочена иновативна дейност от страна на институтите на културното и историческото наследство. Ето защо изучаването на актуалните проблеми, свързани с модернизирането на тяхната организация и на тяхното управление, се явява ключов приоритет за усъвършенстване на управлението им.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^