Interactive Level 1 Student‘s Book (2012)

Interactive Level 1 Student‘s Book (2012)
Описание
Учебната система по английски за тийнейджъри е стимулираща и иновативна. Темите, текстовете и задачите са подбрани специално, за да подтикнат учениците още от самото начало да използват активно английския език.
Одобрена от МОН със Заповед №РД 09-320/04.03. 2014 г.
Специалните интерактивни рубрики подготвят учениците как да говорят в реални ситуации от ежедневието. Културните карета и рубрики въвеждат учащите в културните особености на страната, а разнообразните задачи и проекти ги подтикват да търсят информация на английски.
Системата осигурява 80-90 учебни часа на ниво, които могат да бъдат разширени до 180 часа. Предназначена е за ученици с основни познания по езика, започва от ниво А2.
Ръководството за учителя осигурява подробни насоки към уроците и множество допълнителни упражнения. Teacher’s Resource Pack включва допълнителни упражнения по граматика и лексика. Всички страници с упражнения могат да бъдат фотокопирани за учениците.
Testmaker CD-ROM + Audio CD осигурява на учителите възможността да създават собствени тестове.
Classware CD-ROM е интерактивен подход за работа с учебника, аудио и видеоматериалите в клас. С негова помощ учителите не само лесно и бързо ще навигират, но и ще ангажират вниманието на учениците си.
На сайта //interactive. cambridge. org ще намерите богато разнообразие от допълнителни материали за работа.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^