Интериор (ISBN: 9789546856852)

Интериор (ISBN: 9789546856852)

Още оферти

Описание
Ключови думиГрадинарство, Графика, дизайн, Информатика
Брой страници464

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

ИНТЕРИОР
Дизайн, проектиране с AutoCAD, компютърно моделиране и визуализация с 3ds Max
 Това уникално ръководство дава практическа информация за целия процес на проектирането на интериори - от първата среща с клиента, през двумерно проектиране с AutoCAD, импортирането на 2D чертежи в 3ds Max, до тримерната визуализация с 3ds Max и допълнителна обработка с Photoshop.
 Първата част на книгата е посветена на предварителните разговори с поръчителя. Според Филип Старк работата на професионалния дизайнер е близка до тази на психоаналитика. Подобно на него, дизайнерът трябва да вникне в нуждите на клиента, да вдъхне вяра в способностите си на професионалист от висока класа.
 Тук ще намерите:
 * Професионални тайни и похвати за работа с клиенти;
* Подробен преглед на архитектурните стилове, избор на цветова гама, особености на композицията, пропорции, функционалност и ергономичност.
 Във втората част се разглежда проектирането в AutoCAD.
 Трета част разкрива как да създадете красива реалистична картина на бъдещия интериор в 3ds Max, за да поразите въображението на поръчителя. Тук е разгледан целия алгоритъм за реализация на 3D проекти:
 * Моделиране на жилищната площ;
* Позициониране на камерата и бързо рендериране;
* Моделиране на елементи за вътрешни довършителни работи;
* Моделиране на мебели и обзавеждане на санитарни възли;
* Материали, карти и източници на светлина за 3ds Max и VRay;
* Създаване на крайно фотореалистично изображение.
 Ръководството важи за всички версии на програмите. Съветите, препоръките и подробният азбучен указател превръщат книгата в незаменим справочник.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^