Интуицията - път към подсъзнанието (2007)

Интуицията - път към подсъзнанието (2007)
Описание
Ключови думиПсихология
Брой страници296

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Хосе Силва:
Ние сме сътворени по Божия образ и ни е дадена силата да използваме ума си, за да откриваме информация и да решаваме проблеми. Това е нашата мисия и затова сме изпратени на Земята.

Методът Силва и новата система ЕСП

Системата ЕСП (ефективна сетивна проекция) на Хосе Силва предлага упражнения за ефективно използване на ума, въображението и интуицията.

За хората с вродена интуиция – да я усъвършенстват!
За хората, които си мислят, че нямат интуиция – да я открият и развият!

Методът Силва и системата ЕСП ни показват пътя и начините, чрез които
ние можем
Да овладяваме стреса
Да се справяме с физическите недъзи и болестите
Да създаваме хармонични отношения с близките, приятелите, децата
Да изграждаме успешен бизнес
Да получаваме необходимата информация за бъдещето си
Да програмираме сънищата си и да ги тълкуваме правилно
Да развиваме парапсихическите си способности

Ед Бернд:
Това е последната Силва книга, която събира на едно място мъдростта, интуицията и абсолютния гений на човека, създал цяла нова наука: психориентологията – умението да използваме своя мозък, за да постигнем успеха, който ни е предопределен.

За авторите:

Хосе Силва (1914-1999) е създателят на световноизвестния „Метод Силва за Контрол на ума. Усвоява от Фройд, Юнг и Адлер най-напредничавите идеи в психологията и разработва своя система за упражнения на ума с концентрация и мисловна визуализация, които водят до усъвършенстване на интелектуалните способности, ефикасно противодействие на болести и укрепване на здравето, постигане на екстрасензорни умения и развитие на интуицията.

Ед Бернд-младши се запознава с Метода Силва през 1975 г. , когато се записва на курс, за да подобри резултатите си по вдигане на тежести. Пристига в Ларедо през 1981 г. по покана на Хосе Силва, за да стане редактор на вестника на компанията му. Една от първите задачи на Бернд е да редактира автобиографията на самия Силва, а впоследствие и повечето негови книги. Става съавтор на Хосе Силва. Има и свои книги, посветени на Метода Силва.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^