Истината за вредните стоки (ISBN: 9789546856258)

Истината за вредните стоки (ISBN: 9789546856258)

Истината за вредните стоки (ISBN: 9789546856258)

от 8,09 лв 3 оферти
Описание
Играчките, дрехите, обувките, тапетите, мебелите, раниците, флумастерите и всякакви други стоки, предназначени за децата ни, могат сериозно да застрашат тяхното здраве. Запознати ли сме с изискванията за безопасност и дали им обръщаме достатъчно внимание при покупката на такива стоки?
Основна идея на книгата е при покупката на каквито и да било стоки за деца да се използва определена последователност от действия, която ще спомогне рискът за здравето на детето да бъде сведен до минимум.

В книгата са представени всички опасности, които крият конкретните стоки: материали и мебели за детската стая, хигиенни продукти, детско облекло, канцеларски материали, съдове, бижутерия и играчки. Всяка глава съдържа описание на опасностите, с които тези стоки застрашават децата. Авторът е дал много важни препоръки за избора на максимално безопасни варианти за различните детски стоки.
Който е предупреден, той е въоръжен!

Ще откриете още полезна информация за:
Токсичните вещества в играчките
Подобряване на микроекологията в детската стая
Вредните компоненти в козметичните, парфюмерийните изделия и хигиенните препарати
Опасните предмети, свързани с ученето и творческите пориви на детето
Токсичността на съдовете за готвене и приборите за хранене
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^