История на българите том IV (2004)

История на българите том IV (2004)
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  
Описание
Ключови думиБългарска история, История, Военна история
Езикбългарски
Брой страници696
Тегло2000

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

„Българската дипломация от древността до наши дни\" том IV от осемтомната \"История на българите \", е написана по инициатива на Научния център за българска национална стратегия съгласно решение на неговия научен съвет и с активното участие на автори от същата научна организация. Това е първото цялостно научно изследване за целите, принципите, институциите, средствата, методите, формите и дейността на дипломацията на българите от възникването и преди близо две хилядолетия до днешно време.
 
Книгата, която предлагаме на читателите, има за цел да допринесе за опознаване и утвърждаване на историческата истина за голямата международна и дипломатическа роля на създадените от българите държави при тяхното многовековно взаимодействие с други държави и цивилизации. Познаването на тази истина е от важно значение за националното възпитание на всеки българин. Хилядолетната българска дипломация е същевременно неизчерпаем извор на знания и опит за работещите днес в сферата на съвременната наша външна политика и свързаните с нея международни дейности в областта на икономиката, културата, науката и техниката
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^