Историята на Луси Голт (ISBN: 9789543110292)

Историята на Луси Голт (ISBN: 9789543110292)
Описание
Действието на новия роман на Уилям Тревър започва в селските покрайнини на графство Корк през 1921 г. в една разкъсвана от вълнения страна. Старият ред е разклатен, един определен начин на живот е към своя край. Тревър по блестящ начин предава тревогата и объркването, белязали историята на Луси Голт, разказвана по онова време в градове и села, и преразказана отново, променена от изминалото време.

Капитан Голт с лекота отблъсква тримата нападатели, промъкнали се през нощта с намерението да подпалят къщата. Един-единствен изстрел ги принуждава да си плюят на петите и да изчезнат в мрака. Един от тях обаче е ранен и това няма да бъде простено на семейство Голт - рано или късно отново ги очакват неприятности.

Само че Луси не може да понесе мисълта да напусне Леърдейн. Случайността обаче променя всичко и предизвиква ужасна беда, която би могла да се приеме и като жестоко наказание, белязало живота на семейство Голт за години напред.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^