Исус Христос - власт и политика (ISBN: 9789540737157)

Исус Христос - власт и политика (ISBN: 9789540737157)

от 13,50 лв 2 оферти
Описание
Александър Урумов е завършил българска филология в СУ "Св. Климент Охридски". Повече от 20 години работи в сферата на медиите и публичните комуникации.
С изследване на Библията се занимава от 1995г. , когато започва подготовката на настоящата книга, съчетала в себе си комуникационен и политически опит със задълбочен изследователски поглед.

Свеж и оригинален подход, съчетан с огромната ерудиция на автора. Задълбочено и същевременно модерно описание на библейския произход на понятия като поведенчески модели, лидерство и лидерски практики, послания и тяхното въздействие власт и властови амбиции, рейтинг и обществено доверие.

"Исус Христос - власт и политика" е уникална книга, която бих нарекъл библейска политология и която носи много вълнуващи мигове на читателя.

Емил Кало
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^