Иван Костов: Отговори - медиен образ от март 2002 до април 2006 (2006)

Иван Костов: Отговори - медиен образ от март 2002 до април 2006 (2006)

Описание
Този сборник започва с изказване на Иван Костов на 9 март 2002г. на XIII Национална конференция на Съюза на демократичните сили. Това е и първото му публично говорене след подаването на оставка от председателския пост в СДС през юни 2001г. Сборникът завършва с последните публични изказвания на Иван Костов, направени непосредствено преди влизането на текста за печат през април 2006г.
Тази книга няма претенцията да е събрала в себе си всичко публично произнесено от Иван Костов, но проследява поведението му в периода, в който от управляващ се превърна в основен опозиционен говорител.

" Не ме убиха клеветите, не ме направиха зъл човек. Тази цялата масирана кампания, която все още се носи, вълните и се носят по страната, не можаха да ме пречупят. Защото разбрах, че истинската цел е в мен да влезе злото, пък то не влезе. "
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^