Избрани съчинения в три тома (2010)

Избрани съчинения в три тома (2010)
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  

Още оферти

Описание
Ключови думиПраво
Езикбългарски
Брой страници820

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Том първи: Прихващане. Материалноправни и процесуалноправни проблеми

Настоящото издание е първа част на трилогията с избрани съчинения на доц. , д-р ВАЛЕНТИНА ПОПОВА, доцент по граждански процес (гражданско изпълнително производство) в ЮФ на СУ "Св. Кл. Охридски", адвокат, синдик.

Първият том е посветен на прихващането. Вторият – на несъстоятелността, а третият съдържа избрани студии и статии на авторката.
В "Прихващане. Материалноправни и процесуалноправни проблеми" са поместени две монографии – "Прихващане. Материалноправни проблеми" и "Възражението за прихващане в съдебния исков процес". За първата книга това е трето непреработено издание. За втората, която впрочем е и успешно защитена дисертация на авторката, това е второ непреработено издание. Поради изчерпването на тиражите и големия интерес на читателите към тези съчинения Сиела, със съгласието на авторката, публикува съчиненията в оригиналния им вариант.

Умелото съчетаване на научния и ориентирания към практиката подход при анализа на поставените проблеми, обуславя добрия прием на застъпените тези в съдебната практика, независимо от динамиката в изменението на нормативната база и актуалността на идеите към днешна дата за практикуващите юристи.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^