Изгубените градове на Атлантида, Древна Европа и Средиземноморието (ISBN: 9789545857522)

Изгубените градове на Атлантида, Древна Европа и Средиземноморието (ISBN: 9789545857522)

Изгубените градове на Атлантида, Древна Европа и Средиземноморието (ISBN: 9789545857522)

Офертите за продукта

Описание
Ключови думиИстория
Брой страници540

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Забележителна серия от книги, написани с чувство за хумор, проникновеност, дълбочина и изненадващи познания върху древното ни минало!
 
Имало ли е изгубен континент в Атлантическия океан? Обиколете Европа, Средиземноморието и отвъд с археолога отцепник Дейвид Хатчър Чайлдрес, докато изучава древни мегалитни руини, историята и легендите на района и достига до някои зашеметяващи отговори на стария като света въпрос - съществувала ли е някога Атлантида? И ако я е имало, къде се е намирала тя?
Сравнявайки сведенията от археологическите проучвания, архитектурата, геологията, лингвистиката, древната история и легендите, Дейвид ни представя най-подробния и широкообхватен анализ на издигнатите до момента теории за Атлантида. Във всяка глава ще откриете късчета необичайна информация, която несъмнено ще ви накара да се замислите - авторът е успял да изкопае интригуващи факти от познатите до най-неизвестните археологически находки.
 
Древни технологии, катаклизми, мегалитни съоръжения, изчезнали цивилизации, тайни общества и унищожителни войни в миналото - нищо не е пропуснато в тази изумителна книга. Всеки любител на древната история ще приветства с радост това вълнуващо приключение в миналото.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^