Изгубените тайни на Свещения кивот (ISBN: 9789545858093)

Изгубените тайни на Свещения кивот (ISBN: 9789545858093)

Изгубените тайни на Свещения кивот (ISBN: 9789545858093)

от 10,79 лв 2 оферти
Описание
Ключови думиИстория, Наука

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

От автора на световния бестселър Кръвната линия на Светия граал

Какво представлява Кивотът? Какво е неговото предназначение? И къде всъщност се намира?
Изгубените тайни на Свещения кивот от Лорънс Гарднър хвърля нова светлина върху загадката на легендарната му сила и вълшебни възможности.

Докато изследва розенкройцерските архиви във връзка с видни ядрени физици, Гарднър проследява изпълненото с приключения пътешествие на Ковчега на завета от Синай до Ерусалим и по-нататък и проучва удивителното му свойство да превръща златото в бял прах, върху който не влияе гравитационното поле. Това древно познание е в основата на древноегипетския ритуал за преминаване на фараона в Отвъдния свят и е пряко свързано с пирамидите, а днес се използва без много разгласа в новата наука за манипулиране на континуума пространство-време.
Забележителният разказ за преодоляването на земното притегляне и телепортирането, познати в древността, и удивителните разкрития за изгубените тайни и бъдещото значение на Свещения кивот започва от гробниците на фараоните в Египет и минава през най-модерните лаборатории на съвременната наука.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^