Изход от кризата (2014)

Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  
Описание
Ключови думиБизнес, Бизнес, Икономика, Икономика, Кариери, Медицина, Мениджмънт
Езикбългарски
Брой страници514
Тегло470

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Целта на тази книга е трансформирането на съвременният стил на мениджмънт. Трансформирането не представлява реконструкция, нито пък е ревизия. То изисква напълно нова структура, от основите до върха. Мутация може да е правилната дума, ако изключим че мутацията включва непоискана спонтанност. Трансформацията трябва да се извършва с целенасочени усилия.

Целта на тази книга е да даде насоката. Нуждата от трансформиране на отношенията между правителството и индустрията също е належаща.

Запознайте се със системата на задълбочено знание на доктор Деминг – това е знанието, което е нужно за Вашата трансформация към един нов стил на мениджмънт.
Разберете как да създадете нов продукт и услуга и да постигнете непрекъснат растеж, налагане на иновационни идеи и по-добри позиции на пазара.
Научете кои са причините да се откажете от оценките на работното място и в училище.
Открийте защо за успеха най-важното нещо е сътрудничеството, а не конкуренцията.
Узнайте как да извличате радост от работата и ученето.

У. Едуардс Деминг оглави една повсеместна революция в качеството, която доведе японската индустрия до нови принципи на мениджмънт и революционизира качеството и производителността й. Като признание за неговия принос към икономиката на Япония Съюзът на учените и инженерите на Япония учреди годишни награди „Деминг за постижения в качеството и надеждността на продуктите. Носители на наградата през годините са компании като Toyota Motor Co. , Komatsu, Nippon Steel Corporation, Tata Steel и други.

„Във времена, когато битката за световните пазари все по-често се печели от тези, които произвеждат по-добри и по-евтини продукти, доктор Деминг е първоапостол на качествения контрол. – „Ню Йорк Таймс

„В средите на елита в мениджмънта, У. Е. Деминг се счита за последната спасителна надежда за производствената индустрия на САЩ. – списание „Бест Ъф Бизнес

„ Деминг е философът-корифей на качеството. – списание „Бизнес Мант

„ Ако най-големите авторитети в науката за качеството трябваше да изберат най-добрия сред тях, те със сигурност биха избрали Деминг. – списание „Форчън

„Доктор Деминг промени моето мислене по няколко начина. Това, за което съм му най-признателен е, че той ми помогна да избистря идеите си за ценността на екипната работа, подобрението на процесите и вездесъщата сила на концепцията за непрекъснатото усъвършенстване. – Доналд Петерсън, пенсиониран директор на компанията „Форд Мотор"
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^