Изкуството да живеем заедно (ISBN: 9789544741037)

Изкуството да живеем заедно (ISBN: 9789544741037)
Описание
Ключови думиПсихология
Езикбългарски
Брой страници376

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Проникновено изследване на психологическите проблеми на общуването и изграждането на общности, основани на взаимната толерантност и любов. Авторът аргументира убедително тезата, че истинската общност, в която всеки без страх може да открие пред  другите раните си и своята душевна сломеност, е жизнено необходима за духовното израстване и изцеление на отделната личност.
Утвърждавайки ценностите на \"нежния индивидуализъм\", \"Изкуството да живеем заедно\" очертава етапите в изграждането на истински общности, илюстрирани с примери от житейския опит и психотерапевтичната практика на автора. Автентично и актуално звучат прозренията на Скот Пек за преодоляване на конфликтите и стените на отчуждението не само в малките групи, но и в общуването между народите, в света на голямата дипломация, в политиката и държавното управление. За да бъде създадено едно общество, което ще осигури духовното оцеляване на човечеството.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^