Изкуството на Миро Петров/The art of Miro Petrov (2014)

Изкуството на Миро Петров/The art of Miro Petrov (2014)

от 36,00 лв 2 оферти
Описание
Двуезично издание на български и английски език.

"Изкуството на Миро Петров" е графична колекция, изпълнена с фантастични ​​чудовища, идеи и вълнуващи, забавни концепти. Всички създадени в разнообразни стилове, и с различни похвати - събрани от художника Мирослав Петров в колекционерско издание.

Книгата съдържа богата порция съвременно, дигитално изкуство, а уникално допълнение към цялостното добро впечатление е последния раздел, представящ изкуството на седмина от най-популярните български, съвременни, концептуални дизайнери, илюстратори и 3D артисти!

Всички раздели са изпълнени с разнообразни, фантастични теми, нарисувани с различни художествени похвати, разучени и разработвани от Миро през годините. Изданието е с качество на световно ниво и вдъхновява всеки, който се докосне до него!

Освен арт от самия художник, в книгата са поместени и творбите на още седмина талантливи българи: Eд Матинян, Константин Костадинов, Сабин Бойкинов, Борислав Кечашки, Георги Георгиев, Димитър Марински, Андрей Гевенчанов.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^