Още оферти

Описание
Ключови думиНовела, Роман
Езикбългарски
Брой страници304
Тегло272

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Четиригодишната дъщеря на Борис и Кристина пострадва тежко при игра. Необходима е сложна операция. Сумата обаче е твърде висока. Притиснат от спешността на ситуацията Борис избира най-страшното. За да плати операцията той решава да изтъргува живота си!

Красноречиво този прекрасен роман ни разкрива, че човекът изживява и завършва своя път в тъмнина и заблуда тогава, когато е изгубил връзката си с Бога. В същото време ни загатва, че и светостта е част от съвременния свят – тя живее „днес и „сега и се преоткрива във всеки, който е съхранил в себе си любовта към ближния и готовността да претърпи докрай житейското страдание.
Д–р Росица Колева, „Ортодоксия, Варшава

Искам да благословя този роман. Защото – както е казал Джон Дън – не питай за кого бие камбаната – тя бие за теб! Когато в този великолепен роман умира един млад и пълен с любов човек – умираме отново и още веднъж Аз, Ти и Той. Един млад мъж иска да спаси своето дете, като му подари живота си...

Но аз знам едно друго нещо, което може би не знаят читателите на романа. В който ще видят и философия, и упование. Но те може би няма да знаят, че винаги в дъното му стои една непоколебима надежда. Надежда – с главна буква. Както ние пишем и Бог. И ще ви кажа защо аз я виждам непрекъснато там. Защото Мартин, тоя чудесен разказвач на тъжни истории – е християнин. А който има вяра в Бог, той е сеяч на Надежда. Слава Богу.
Калин Терзийски

„Измама е петият роман на Мартин Ралчевски. За мен с него авторът се утвърждава като писател.
Роден е през 1974 г. в София. Завършва теология и география в СУ „Св. Климент Охридски. По настоящем живее в Англия. Неговите романи: „Безкрайна нощ, „Горски дух, „Полубогиня и „30 паунда се четат със стаен дъх, събуждайки много размисли, насочени преди всичко към собственото ни аз.
Кина Златева
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^