Изпълнението (ISBN: 9789549964813)

Изпълнението (ISBN: 9789549964813)

Още оферти

Описание
Ключови думиИкономика, Икономика, Мениджмънт, Право

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

„Ако искате да станете изпълнителен директор - или ако вече сте изпълнителен директор и искате да запазите работата си -прочетете Изпълнението и приложете В практиката нейните принципи. \"
Майкъл Цел, председател и изпълнителен директор на Dell Computer Corp.
„И най-добре обмислените панове на света не биха стрували дори хартията, на която са написани, ако не можете да ги приве¬дете в действие. Тъкмо за това става дума в тази книга. Изпъл¬нението е добре написана и дава надеждни практически съвети за това как да накараме нещата да се случат. Напълно си струва про¬читането. \"
Ралф С. Ларсън, председател и изпълнителен директор на Johnson&Johnson
Много хора, казва Лари Босиди, разглеждат изпълнението като детайлна работа, която е под достойнството на един бизнес ръководител. Тъкмо обратното - тя е най-важната работа на ръководителя.
Изпълнението е най-същественият неизразяван гласно Въпрос в света на бизнеса днес. А неговото отсъствие е единствената най-голяма пречка към успеха и причината за повечето разочарования, които погрешно биват приписвани на други фактори.

Изпълнението е „липсващата брънка от веригата между меч¬тите и действителността\" и в това си качество е най-важната грижа на човека, който ръководи бизнеса.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^