Извън тялото (ISBN: 9789545071836)

Описание
Ключови думиЕзотерия, Психология
Брой страници252

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Самолечение
Развитие на свръхсетива
Влияние върху външността
Нов Живот за инвалидите
Самореализация
Изучаване на езици
Творческо развитие и моделиране
Срещи с починали
Техники
По-рано за опитности извън тялото можехме само да мечтаем или да гледаме във фантастични филми. Струваше ни се, че до момента, в който това ще се осъществи, трябва да мине много време и са необходими някакви научни открития. Но ключът е във всеки от нас и нищо допълнително не е необходимо.
Не само това - астралните преживявания са известни от древни времена, но никой не ги е възприемал като средство за развлечение, а мнозина просто не вярват в тях.
Това е нещо толкова ярко и ефектно, че в ролята си поне на развле¬чение не може да не замени електрониката или поне да не бъде редом с нея. Освен всичко друго, ОИТ за разлика от компютъра оказват върху човека обучаващо и оздравително въздействие. Даже само фактът за такова занимание вече говори за съществено разширяване на възмож¬ностите и знанията на човека, без да споменаваме за конкретното из¬ползване на този феномен на практика във всички области на човешката дейност.
Това явление е толкова ярко във всяко отношение, толкова реално по своята същност и толкова безгранично, че аз се боя дали оскъдният ми език и опит в излагането на мисли ще могат да предадат неговия мащаб. Каквото и мнение да се оформи във вас след прочита на книга¬та, то вероятно няма да отговаря на знанията и разбиранията, които бих искал да предам и които съответстват на действителността. Всич¬ко е значително по-сериозно.
Михаил Радуга
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^