Японското изкуство на Рейки (2008)

Японското изкуство на Рейки (2008)
Описание
Ключови думиФилософия, Йога, Медицина, Религия, Здраве, Здраве
Брой страници216

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Практическо ръководство за самолечение

Тръгнете по пътя на самолечението с традиционните японски Рейки методи

Тази богато илюстрирана книга започва с японската духовна система за себеразвитие и стига до чисто практическите методи за лечение с полагане на ръце, популярни по цял свят. Тя ще ви запознае с основните елементи на Рейки в техния исторически контекст и ще ви предостави прекрасна практическа информация за работа с енергията; ще ви помогне да почувствате истинските японски корени на системата. Те включват петте главни елемента на Рейки системата, които образуват основата на традиционните методи за самолечение. Това са: гокай - Петте принципа; кокю хо - дихателни техники; тенохира - лечение с полагане на ръце; шируши и джумон - символи и мантри; и рейджу - благословията от Рейки учител.
Книгата ще помогне както на начинаещите, така и на опитните практикуващи да видят Рейки системата от японска гледна точка. Техниките са достъпни и са описани така, че всеки да извлече полза от тях, независимо от нивото и натрупания опит.
Рейки Майсторите Бронуин и Франс Стийн са основатели на \"Международната Рейки къща\" и автори на получилата широко международно признание книга \"Рейки енциклопедия\".
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^