Югоизточна Европа: Новите заплахи пред регионалната сигурност (ISBN: 9789545359071)

Югоизточна Европа: Новите заплахи пред регионалната сигурност (ISBN: 9789545359071)

от 27,00 лв 4 оферти

Още оферти

Описание
Ключови думиПолитика, Социология
Езикбългарски
Брой страници576

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Това е трети том на поредицата "Наука, образование, сигурност", издавана от департамент "Национална и международна сигурност"на Нов български университет.

Сборникът включва материали на автори от България, Македония и САЩ на официалните езици на посочените държави. Материалите отразяват приноса на участниците към работата на Международната научна конференция "Югоизточна Европа: новите заплахи пред регионалната сигурност", проведена на 2-3 юни 2015 г. Сред авторите намират място както български и чуждестранни експерти, така и студенти и докторанти.

Съдържанието на сборника е обособено в две части. Първата е посветена на геополитическите аспекти на проблемите на сигурността в Югоизточна Европа, а втората се фокусира върху българската политика на сигурност пред регионалните предизвикателства. И в двете части на това издание читателите ще намерят разнообразни теми, отразяващи многото и разнообразни аспекти на разгледаната проблематика. Това разнообразие, както и имената на включените в сборника автори са гаранция за качеството на изданието.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^