Юпитер: ключ за растеж, благополучие и реализация на потенциал (ISBN: 9789548610834)

Юпитер: ключ за растеж, благополучие и реализация на потенциал (ISBN: 9789548610834)

Юпитер: ключ за растеж, благополучие и реализация на потенциал (ISBN: 9789548610834)

от 11,70 лв 3 оферти
Описание
Ключови думиАстрология, Езотерия
Езикбългарски
Брой страници376

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Юпитер - повече от коя да е друга планета от рождената карта, поставя ударение върху бъдещето: Като предугажда, планира, усъвършенства и поема рискове въз основа на Вярата.

За Всеки човек Юпитер е важен ключ за растежа и - като управител едновременно на Стрелец и Риби - той е особено значим за индивидите, в чиито хороскопи тези знаци са подчертани.

Юпитер е най-пренебрегваната планета в астрологията -което е изненадващо, понеже той е не само най-голямото небесно тяло в слънчевата система, но и повече от коя да е планета показва къде можем да постигнем драматичен напредък и най-съществено да се усъвършенстваме.

Юпитер винаги ни подтиква към напредък и подобряване - да се придвижим отвъд настоящите граници към по-благоприятни и разширени цели.

Може би най-умаловажавана е Юпитеровата връзка с приемането на предизвикателствата в живота, което винаги е съществено и за материалния прогрес, и за максимализирането на личностните възможности за израстване и успех. Тази книга изследва как Юпитер ни показва пътя към:

- развиване на усет за бъдещите насоКи и стремления
- Как индивидът да възпита у себе си доверие и самоуважение
- Къде бихте могли да се възползвате от \"обрата на съдбата\" с цел да проявите вашия най-голям потенциал
- В коя област сте способни да имате специална широта на визията и интуитивно възприятие, които да доведат до по-задълбочена работа и разбиране.

Книгите на Стивън Аройо го направиха един от най-продаваните автори на психологическа астрология по целия свят. Неговите творби са удивително разбираеми и новаторски, разкривайки използването на астрологията като практически език на живота. Широкоизвестните книги на Аройо са му донесли Наградата на Британската астрологическа асоциация, Международния приз SUN на Обединението на Канадските астролози и отличието REGULUS на Обединената Конференция на астролозите.

Неговите писания са може би най-забележителни с тяхната уникална способност да изразяват сложни идеи на ясен, достъпен език, разбираем и за начинаещи, и за напреднали студенти, а читателите могат непосредствено да приложат авторовите прозрения в своето битие.

Книгите на Аройо получиха невероятно ентусиазирани отгласи от целия свят - те са преведени на повече от 11 езика.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^