Кафе оракул (ISBN: 9789542608318)

Кафе оракул (ISBN: 9789542608318)
Описание
Ключови думиАстрология, Езотерия
Езикбългарски
Брой страници232

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

В живота на всеки човек има моменти, когато се нуждае от съвет или насока за бъдещето. Сега е достатъчно да изпиете чаша кафе и да имате подръка наръчника за гледане на кафе на Стейси Демарко, за да можете да разчетете знаците на съдбата и сами да откриете отговорите. Книгата включва:

Традиционното изкуство за гледане на кафе, осъвременено за настоящите ни нужди.

Ритуали и техники за гледане на кафе.

Речник на символите, чрез които правилно да изтълкуваме видяното.

Практически насоки за най-ефективно допитване до Кафе оракула и прилагане на достигнатите прозрения.

Според Стейси Демарко гледането на кафе помага не само да развием интуицията и творческото си мислене, но и да се докоснем до божествения източник. Често страховете ни сковават и ни пречат да продължим напред, говорейки ни с гласа на „здравия разум. Посланието в чашата с кафе ще ни даде възможност да получим напътствие и да вземем по-мъдри решения. Вселената говори на много езици и има различни пътища да получим нейните послания, но гледането на кафе е един от най-приятните.

И така, какво ще кажете... за едно кафенце?
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^