Как да бъдем лидери (ISBN: 9789542929178)

Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  

Още оферти

Описание
Ключови думиБизнес, Психология
Езикбългарски
Брой страници266

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Какво трябва да правите, за да бъдете Лидери, да ръководите и да успявате

Джо Оуен преподава това, което практикува

Той е един от основателите на организацията "Първо научи"- една инициатива с идеална цел, която взема най-добрите студенти от университетите на Англия и ги назначава като учители в едни от най-проблемните средни училища

Тази книга е полезна за всеки, които иска да придобие лидерски качества на всяко ниво . Тя демонстрира уменията, от които се нуждаят новите лидери и показва как самите вие можете да ги развиете и усъвършенствате.

Навсякъде, където и да се намирате в една организация и каквито и да са вашите настоящи силни и слаби страни, това е книгата, която ще ви покаже какво търсят в действителност организациите в лидерите от всички нива, и как да проверите, дали вие сте подходящия човек.

"Тази книга показва на следващото поколение лидери как да се развиват. "

Бет Вигдотц, 1 – изпълнителен директор, отговарящ за текущата дейност на корпорацията –Първо научи.

"Тази книга е интересна и лесна за четене, но тя има способността да накара всеки да спре за момент, да обмисли нещата и след това да продължи да разсъждава. "
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^