Как да бъдете изключителни (ISBN: 9789547611689)

Как да бъдете изключителни (ISBN: 9789547611689)
Описание
Ключови думиФилософия, Психология

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Достатъчно ли е в днешно време да се
справяте просто „добре\"?
Омръзнало ли ви е да се занимавате с едно и
също, ден след ден?
Уморихте ли се да полагате неимоверни усилия,
а да получавате мижави резултати?
Иска ли ви се да се справяте по
изключително добър начин?
„Как да бъдете изключителни\" е книга, която ще 8и покаже как да направите тази много важна стъпка - от доброто справяне към изключителността - и в работата, и в Живота си. Ще ви помогне да осъзнаете на какъв етап се намирате в момента и какво заслужавате да постигнете в Живота си. Ще ви бъдат дадени готови стратегии и могъщи техники, които ще ви помогнат да постигнете това:
възможно най-бързо
възможно най-икономично
по възможно най-забавния начин.
И понеже изключителността е стандарт, а не умение, щом веднъж сте открили нейните тайни, ще можете да ги прилагате във всяка една област от Живота си.
Ако сте готови да действате - това е книгата, която ще ви покаже какво трябва да направите, за да надминете себе си и да се изкачите до най-високото стъпало. Вие наистина можете да промените Живота си. Научете как!
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^