Как да надмогнем кризата (2009)

Как да надмогнем кризата (2009)
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  

Още оферти

Описание
Ключови думиБизнес, Бизнес, Психология
Езикбългарски
Брой страници256

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Фирмата ви страда от кризата? 33 отлични решения да се измъкнете от нея!

Тези 33 бързи решения няма да ви избавят от кризата, но със сигурност ще ограничат пораженията. А това може да е крачката между смъртта и оцеляването на компанията ви. – казва Саймън. Нима може да си позволите да пренебрегнете този съвет?
Международният гуру по стратегия Херман Саймън ни учи да оценяваме риска, да разпознаваме и да предприемаме бързи действия. Тази книга е противоотрова на мрачните прогнози, това е пътеводител за бизнес лидерите, мениджърите и служителите, които са готови да се борят. Авторът предлага 33 практически действия за незабавно прилагане и моментални ефекти. Саймън ни показва как да се фокусираме върху приоритетите и чрез навременни и решителни действия да постигаме максимални резултати.
Учим се:
- да разчитаме сигналите на пазара
- да разработваме бързи решения
- да сме една стъпка пред конкуренцията
- да избягваме капаните и уловките на кризата
В заключителната глава Саймън поглежда отвъд кризата и чертае дългосрочните социо-политически и бизнес последствия.

- Тук ви предлагаме 33 практически стратегии, тактики и средства, от които всяка компания може незабавно да се възползва, за да преодолее финансовата и икономическата криза.
- Представени са конкретни примери от реални малки и големи компании, известни и не толкова, от всички части на света
- книгата помага на читателите да оценят рисковете и възможностите в сегашните турбулентни времена.
- обяснява дългосрочните последици от кризата и как компаниите да се подготвят за успешно бъдеще.

Всички медии тръбят за кризата. Несъмнено е, че в момента преживяваме световна икономическа и финансова криза с несравними мащаби. В подобни условия никоя компания не може да си позволи отношение ще изчакаме и ще видим. Всяко колебание или грешна стъпка може да има фатални последици. За всички нас е наложително:
- да осъзнаем причините
- да поставим правилна диагноза
- да действаме решително и
- да контролираме непрекъснато

Известен като един от най-влиятелните мениджмънт мислители Херман Саймън е председател на Simon-Kucher & Partners, консултанти в сферата на стратегията и маркетинга, с офиси в Европа, Азия и САЩ. Освен експерт по стратегическо планиране и ценообразуване, Саймън е професор по бизнес администрация и маркетинг и е бил гост лектор в редица реномирани университети, сред които Harvard Business School, London Business School, INSEAD, Keio University, Stanford, и MIT.

Книгата е насочена към:
Бизнес ръководители, собственици на компании, предприемачи, мениджъри и служители; корпоративни контрольори, консултанти по мениджмънт, финансови услуги и HR; за преподаватели, анализатори, студенти по стратегически мениджмънт и организационно поведение; и всички, които се интересуват от финансово/икономичес
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^