Как да оцелеем в света такъв, какъвто го познаваме (2011)

Как да оцелеем в света такъв, какъвто го познаваме (2011)

Как да оцелеем в света такъв, какъвто го познаваме (2011)

от 12,60 лв 5 оферти

Още оферти

Описание
Ключови думиТехнология, Военна история
Езикбългарски
Брой страници336

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Техники за оцеляване в неприятни обстоятелства

Има причина да държите тази книга в ръце. Нищо не става съвсем случайно. Вярвам, че скоро ще бъдете готови да поемете по път, който ще ви отведе не само до по-голяма логистична готовност, но и до усвояването на ценни умения, които ще ви бъдат от полза през целия ви живот. Тези умения ще ви направят по-уверени. Съчетани с подходящите средства, те ще ви помогнат изцяло да разчитате на себе си, независимо от трудностите, с които можете да се сблъскате някой ден. Когато сте добре подготвени и обучени, ще можете също така да споделите уменията и част от допълнителните си припаси с роднини, съседи и приятели, които не са били толкова предвидливи.

Джеймс Уесли Ролс е създател и редактор на SurvivalBlog. com – най-популярният Интернет сайт за подготовка на семейството за бедствия, аварии и катастрофи. Той е световно признат експерт в широк спектър от области, включително запасяването с хранителни провизии, съхранението на горива, самозащитата, комуникациите, сигурността на убежището, раниците и пакетите за спешни ситуации, специалните транспортни средства, проектирането на убежища, самоизхранването със земеделие и дребен добитък, както и най-различни традиционни умения за оцеляване в условията на автономно съществуване.

Авторът е бивш офицер от американското военно разузнаване. Сред клиентите на услугите му за подготовка за кризисни ситуации са изпълнителни директори от класацията на списание „Форчън за 500-те най-доходни компании, духовни лица, предприемачи, финансови мениджъри. Влиятелният Ролс не само говори, но и действа: собственото му семейство живее в добре подготвено, самодостатъчно убежище, сгушено „някъде на запад от Скалистите планини. Ролс е автор и на книгата „Патриоти: роман за оцеляването в предстоящия колапс, определяна като „наръчник по оцеляване, умело маскиран като художествен роман. Очаква се издаването на две продължения.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^