Как да пишем успешно в бизнеса (2008)

Как да пишем успешно в бизнеса (2008)
Описание
По какво си приличат обикновената кратка бележка и дългият бизнес доклад? По това, че трябва да са написани така, че да се прочетат. Да, но вие (ние също) всеки ден страдаме от скучни, бюрократични и досадни имейли, записки, предложения, мнения, препоръки и т. н. Сигурни сме, че не искате и вашите да бъдат такива. Затова ви предлагаме тази книга.

От нея ще научите как:
- да организирате добре документите си
- да започнете писането с летящ старт
- да редактирате идеално

Запознайте се с вашия наставник
Дебора Дюмейн е президент и основател на Better Communications - компания за обучения, и изнася световноизвестни семинари по писане в бизнеса. Автор е на книгата "Пиши върховно. Писането като ключ към корпоративния успех".

Серията "Джобен наставник" предлага незабавни отговори на обичайни предизвикателства, с които мениджърите се сблъскват всеки ден. Книгите в поредицата ви дават лесни за употреба инструменти, тестове за самостоятелна проверка на наученото и автентични примери. С тях ще намерите своите силни и слаби страни и ще усъвършенствате най-важните си умения. Независимо дали сте на бюрото си, или на път, тези джобни наръчници ви помагат по-бързо, без лутане и ефективно да се справяте с работата си на мениджър.
Желаем ви успех.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^