Как да постигнем успех чрез позитивна психическа нагласа (2016)

Как да постигнем успех чрез позитивна психическа нагласа (2016)

от 8,10 лв 6 оферти
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  

Още оферти

Описание
Ключови думиПсихология
Езикбългарски
Брой страници416

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Вашият успех, здраве и благополучие зависят от начина, по който използвате своя невидим талисман. Какъв е този талисман? Той е винаги на врата ви, денонощно, всеки ден без изключение, искате или не искате, знаете или не знаете това. От едната му страна е изписано „Позитивна психическа нагласа (ППН), а от другата – „Негативна психическа нагласа (НПН). От коя страна ще бъде обърнат този талисман – зависи от вас и този избор ще определи вашия живот: дали в него ще преобладава просперитетът или недоимъкът, дали здравето или болестта, дали хармонията или унилостта.

Тук са разказани десетки истории на хора, изминали трудния път между проблема и решението. Поуката винаги е една: начинът на мислене определя начина на живот.
Не обстоятелствата и не „лошата съдба са причина за неблагополучия и нещастия. Ключът е в нагласата на ума. А този ключ е в ръцете на човека. Самодисциплината на ума и характера, изграждането на навик за позитивен поглед към света вършат чудеса – от бедност към богатство, от хаос към равновесие, от нещастие към пълноценен и смислен живот.

Тайната е, че тайна няма, казват авторите Наполеон Хил и У. Клемънт Стоун. Има прости правила, основани на елементарни психологически механизми, които определят успеха ни.

Остава да решим да ги следваме...

-----------------
Наполеон Хил (1883–1970) е американски юрист, журналист, лектор и писател, един от първите автори на книги в областта на самоусъвършенстванет о и постигането на личен успех. Неговата добила световна слава книга „Мисли и забогатявай (издадена на български език от ИК „Кибеа, 1997) е продукт на 20-годишен труд и съдържа интервюта с повече от 500 преуспели личности в началото на ХХ-ти век. Когато тази книга се появява за пръв път през 1937 г. , тя незабавно си спечелва славата на една от най-вдъхновяващите книги, посветени на философията на успеха. Творбата на Наполеон Хил до момента е претърпяла над петнадесет милионен тираж, превръщайки се в настолно четиво за всички онези, решили да постигнат просперитет за себе си, за семействата си, за корпорацията си. Никога не е късно човек да стане такъв, какъвто мечтае, силата е в самия него – това е мощното послание на Хил за постигането на лично благоденствие.

У. Клемънт Стоун (1902–2002) е американски бизнесмен, филантроп, автор, разработващ идеята за лично самоусъвършенстване. Израснал в бедност, започнал да припечелва от малък с продажба на вестници, впоследствие Стоун изгражда мултимилионна застрахователна компания, превръщайки се в жив пример за прилагането на философията на успеха. Двамата с Наполеон Хил основават месечното списание „Неограничен успех, в което прокламират значението на положителната умствена нагласа за постигането на житейските цели.
У. Клемънт Стоун е автор и на книгата „Вярвай и успявай: 17-те принципа на успеха, ползваща се с изключителен успех сред световната читателска общност.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^