Как да привличаме парите и да изживеем мечтите си (ISBN: 9789546857262)

Как да привличаме парите и да изживеем мечтите си (ISBN: 9789546857262)

Как да привличаме парите и да изживеем мечтите си (ISBN: 9789546857262)

Офертите за продукта

Описание
Ключови думиЕзотерия, Психология
Брой страници278

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Богатството изглежда толкова отдалечено за повечето хора и въпреки това има безброй примери в историята за мъже и жени, които със собствени усилия са се издигнали от дълбините на бедността до големи богатства. Една от причините много хора да нямат пари е, защото те мълчаливо или открито ги осъждат.
 Желанието ви да сте богати е желание за по-пълноценен, щастлив и прекрасен живот. Това е космичен копнеж, който е полезен, даже много полезен. Започнете да виждате парите в истинската им значимост. Те са символ на размяна. Те са за вас свобода от нуждата, те са красота, изобилие и изтънченост.
 Всеки може да забогатее с помощта на собствената си интелигентност, прилежност, креативност и упорство. Никой от нас не е обречен да бъде беден.
 В настоящата книга д-р Джоузеф Мърфи показва как чрез силата на вашето подсъзнание, с позитивно мислене, медитация и самоувереност ще привличате парите и те винаги ще са в изобилие, за да водите пълноценен, щастлив и прекрасен живот.
 \"Събудете се и живейте! Никому не е писано да бъде нещастен, да се тревожи, да живее в бедност, да страда, да се чувства отхвърлен и по-низш. Висшата сила ни е дала способността да превъзмогнем бедите и да постигнем радост, хармония, здраве и благоденствие. Вие имате силата да обогатите живота си!\"
 Това е философията на доктор Джоузеф Мърфи - един от великите писатели и лектори на XX век и значима фигура в модерната интерпретация на религиозни текстове.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^