Как да се справим с вредни привички и зависимости (2009)

Как да се справим с вредни привички и зависимости (2009)

Как да се справим с вредни привички и зависимости (2009)

от 10,80 лв 5 оферти
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  

Офертите за продукта

Описание
Ключови думиМедицина
Езикбългарски
Брой страници168

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Тази книга е посветена на проблем, който определено има изключително голяма обществена значимост, защото вредните привички и зависимостите засягат голяма част от българското население.
Освен това съществуват ясни тенденции някои от тях да обхващат все по-големи сегменти от обществото, особено младите хора.
В същото време липсват методически инструкции за превенцията и за терапията на тези психични страдания, които да могат да се ползват в практиката.
В книгата, която представлява практическо ръководство за работа с пациенти, са разгледани въпросите за същността и проявите на всяка една от включените дванадесет вредни привички и зависимости; разглеждат се характерните особености на протичането на страданието; факторите и причините, които обуславят неговата поява и развитие като психичен проблем; описват се евентуалните лоши последствия; представят се най-добрите начини на диагностициране (включително и за диференциална диагноза, където е необходимо) и най-ефективните за българските условия възможни методи за психотерапия.
Особено внимание е обърнато на тези методи, спрямо които има натрупан психотерапевтичен опит и е доказано, че резултатите от лечението са добри.
Във всички конкретни случаи се отчитат реалните обстоятелства у нас в сферата на психичното здраве и действителните възможности за ефективна психотерапия.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^