Как да се влюбят в теб за 90 минути (ISBN: 9789546856869)

Как да се влюбят в теб за 90 минути (ISBN: 9789546856869)
Описание
Ключови думиПсихология
Брой страници304

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

* Открий какъв тип е човекът, който те допълва
* Флиртувай умело и с чар
* Запали огъня на любовта за по-малко от 90 минути
 Време е да престанем да разчитаме на случайностите в любовта. Да спрем да се притесняваме от нови запознанства, да се чудим защо многообещаващи връзки се разпадат, да избираме неподходящия човек отново и отново.
Като се опира на опита си в невролингвистичното програмиране (НЛП), световноизвестният специалист по невербално общуване Никълъс Бутман начертава план от три стъпки, който ще помогне на всеки да намери любовта на живота си.
Първа стъпка: пригответе се - разберете какъв сте, като си направите честна самооценка, а след това открийте типа на човека, който ви допълва.
Втора стъпка, която представлява сърцето на програмата, е да поработите сериозно върху уменията си за междуличностно общуване - да се научите как да бъдете чаровни, а не плашещи; да флиртувате уверено; да синхронизирате тялото и езика си с другия човек, за да изградите доверие и химия помежду си; да поддържате ентусиазма жив; да си създадете широк социален кръг и да се обличате подходящо.
Трета стъпка се съсредоточава върху засилването на близостта, която води до влюбване, чрез отключващи фрази от типа „аз също и усвояване на изкуството на случайното докосване. Ще се научите как да навлизате в ключови емоции посредством себеразкриване с малък, среден и голям риск - и как да засилвате невербалните сигнали, които превръщат искрите в истински пламък. И през цялото време ще изграждате солидна романтична основа, която да ви позволи да превърнете тези магически 90 минути в любов и отдаденост, които траят цял живот.
 Задължителен наръчник за всеки, който иска да се влюби и да бъде обичан!
 ЗА АВТОРА:
Работейки като фотограф за AT&T, Revlon, Coca-Cola и Bell, Никълъс Бутман открил, че успехът зависи от умението да се улавят чувствата на другите за секунди и да се постига разбирателство. Това стартирало новата му кариера в невролингвистичното програмиране. В момента той преподава умения за вербална и невербална комуникация в Харвард и в други водещи университети.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^