Как да съставим собствена Форекс стратегия (2013)

Как да съставим собствена Форекс стратегия (2013)

от 13,60 лв 5 оферти

Още оферти

Описание
Езикбългарски
Брой страници258
Тегло421

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Първите три книги на Светлин Минев Как да търгуваме на финансовите пазари, Стратегии за търгуване на финансовите пазари и Приложен форекс претърпяват вече няколко преиздания и отдавна се утвърдиха на българския книжен пазар като едни от най-полезните, успешни и търсени наръчници в областта на валутната търговия. Опитът му като автор в уебсайта www. fbmtrader. com, от една страна, и като индивидуален трейдър, риск мениджър и валутен дилър, от друга, му позволяват да погледне трейдинга от различни гледни точки.

Тази книга се нарича Как да съставим собствена форекс стратегия, но идеята не е толкова да похваля и прокламирам стратегията, която азползвам за търгуване, или някоя друга, а по-скоро да покажа по какъвначин съм процедирал, за да може всеки, който има желание, след товада направи нещо подобно. Няма единствена и най-добра стратегия за търгуване. Това е мит, който е „изялпарите на много трейдъри. Познавам много хора, които търсят непогрешимата стратегия, но не познавам някой, който я е намерил. Успехът втъргуването на валутния пазар идва най-вече от желязната дисциплинаи управлението на капитала. Първо опознайте себе си и преценете къдее мястото ви на пазара. Не е важно някой, който печели, дали е скалпер, суинг трейдър или инвеститор. Важно е вие да се чувствате комфортнона дадената времева рамка и да имате и финансовите възможности да търгувате на нея. След това си изберете подходяща стратегия и започнетеда я изучавате и прилагате на малка реална сметка. С времето ще прибавяте нови елементи и постепенно ще я адаптирате към своите изисквания. Когато включите в микса стриктното управление на капитала, остава ви само да изградите желязна дисциплина и успехът няма да закъснее.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^