Как неволно съсипваме живота си и живота на своите близки (ISBN: 9789546856524)

Как неволно съсипваме живота си и живота на своите близки (ISBN: 9789546856524)

Как неволно съсипваме живота си и живота на своите близки (ISBN: 9789546856524)

от 9,00 лв 2 оферти
Описание
Пред вас е книга-разобличение. Тя ще разкрие онези истини, които пазите в тайна дори и от себе си.

Около нас е пълно с препоръки – какво трябва да направим, за да решим житейските си проблеми. Тази книга предлага парадоксален възглед за живота. В нея няма да намерите методи за борба с каквото и да било. Тук просто ще разберете за себе си такива неща, които ще преобърнат представата ви за самите вас и за собствения ви живот.

Тази книга разказва за обичайните неща, които правим всеки ден, съсипвайки своя живот и живота на околните по съвсем нормален и, най-важното, незабележим за нас начин.
Тази книга е за игрите, които всеки играе със себе си и с околните.
Тази книга е за пътищата, по които човек се отдалечава от успеха, парите, любовта и здравето.
Тази книга описва "проблемната" технология на мислене, която следват повечето хора.

Книгата ще разкрие пред вас неща, които всеки човек рано или късно извършва в живота си и които си остават тайна за него. Достатъчно е да видите тези неща, и…

Парадоксална, иронична и остроумна, написаната в популярна и хумористична форма книга на известната психоложка Юлия Свияш ще събуди интереса на всеки, който харесва нестандартния поглед над обичайните неща. "Позитивна психология наопаки" – така може да се охарактеризира нейният жанр.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^