Как страхът управлява хората (ISBN: 9789546857972)

Как страхът управлява хората (ISBN: 9789546857972)
Описание
Ключови думиПсихология
Брой страници528

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

* От какво най-много се боите
* Механизмите на психологическата защита
* Как разумът побеждава страха
 Човешката психика е податлива на външно влияние - това е заложено у нас от самата природа, за да не сме в постоянен конфликт с обкръжаващия ни свят, а да можем леко да се приспособяваме към него. Въпреки това фината, лесно възбудима психика често предизвиква у хората не само естествени, но и голям брой мними страхове, създадени от собственото ни въображение.
 Книгата на професор Юрий Шчербатих е написана увлекателно, достъпно и съдържа много примери от реалния живот. Тя ще ни помогне да се ориентираме в това явление, да разберем причините за появата на страха и механизмите на неговото въздействие.
 Съветите на автора ще ни научат как да се борим успешно със собствените си тревоги и страхове, да запазим самоувереността и присъствие на духа във всякакви ситуации и да намерим верния подход за оказване на помощ на нашите близки хора.
 С тази книга авторът иска да постигне едно: Поне малко да намалеят тревогите и страховете на читателите.
 Юрий Шчербатих е професор по психология и доктор на биологическите науки към Московския хуманитарно-икономич
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^