Каквото кажем, става (ISBN: 9789546550491)

Каквото кажем, става (ISBN: 9789546550491)
Описание
Чомски е феномен от световна величина... Може би най-чуваемият глас по въпросите на външната политика на планетата.
Ню Йорк Таймс Бук Ривю

Каквото кажем, става

Знаменателна колекция от интервюта по въпроси на вътрешната и външната политика на Щатите със скандалния Чомски, наречен от Бостън Глоуб най-съвестният/полезн ият американски гражданин.

Интервенции
Конкретна, точна и яростно аргументирана, Интервенции коментира теми като нахлуването и окупацията на Ирак, президентското управление на Буш, конфликта между Израел и Палестина, националната сигурност на САЩ, ескалиращата заплаха от ядрена война и др. Силно въздействаща и достъпно написана книга от един от водещите американски интелектуалци и дисиденти.

Ноам Чомски е преподавал лингвистика и философия в Масачусетския технологичен институт (MIT) повече от петдесет години. Автор е на многобройни книги, между които Хегемония или оцеляване и Провалени държави.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^