Капан за мацки (ISBN: 9789549395068)

Капан за мацки (ISBN: 9789549395068)
Описание
Ключови думиРоман, Романтика
Брой страници296

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

- Навремето бях супермацка - въздъхна Дирдри. - Преди десет години и преди да кача десет килограма.

- Винаги съм мечтала да бъда супермацка - промърмори Ан. Кльощава и невзрачна, с късо подстригана светлокестенява коса, Ан изглеждаше безполова в строгия бизнескостюм.

- На мен ми беше писнало - отбеляза Джулиет, която още спадаше към свръхготините мацки.

- А пък аз съм още маце-трепач - заяви Лaйза, усмихна се на младия сервитьор и му помаха с пръст, при което той се втурна да запише поръчката й.

Четирите "готини мамчета" имат различни идеи по отношение на това как да останеш маце-трепач, но всяка е попаднала в своя капан. Дирдри смята, че е жертвала певческата си кариера в името на стабилен, но скучен брак. Джулиет е разменила красотата си срещу богатството на своя съпруг. Ан, която прикрива сексуалността си под строги безнескостюми, е в капана на любовта си към своя мъж - филмов режисьор. А Лайза - силна и енергична жена, която още изглежда като супермацка, се оказва впримчена в представата си, че животът може и трябва да бъде съвършен.

Дирдри, Джулиет, Ан и Лайза са осъществили мечтата - пищна сватба, голяма къща в нюйркско предградие, съвършено семейство. Какво повече може да желае жената? Много, макар че нито една не дръзва да го признае... поне на глас. Промяната започва с Дирдри. Планът й да възкреси мечтите си и да ги превърне в реалност въздейства като камък, хвърлен в езеро. Оказва се, че нито една от мамчетата не е щастлива, както изглежда на пръв поглед. В усилията си да се изтръгнат от капана на ежедневието всяка ще плати определена цена.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^