Карлос Кастанеда: Равносметката (2000)

Карлос Кастанеда: Равносметката (2000)
Описание
Ключови думиФилософия, Религия
Брой страници312

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Предлаганата на читателите книга е посветена на уникалните магични познания на американските индианци - наследници на древната толтекска традиция, - които станаха достъпни благодарение на книгите на световноизвестния антрополог и окултист Карлос Кастанеда. Като използва светогледните подходи, установки и методи на дон Хуан Матус, водача на Кастанеда в света на толтекската магия, авторът анализира съвкупността от фундаментални идеи, които могат да залегнат в основата на една светогледна и научна парадигма, радикално различаваща се от приетата днес в нашата цивилизация.
В книгата се излага алтернативно описание на вселената и човека, формулира се ново направление на изследванията за постигане на трансформация на човешката природа и за търсене на нетехнологични пътища на развитие. В центъра на авторовото внимание е енергетичният модел на възприятието, който ни позволява да разберем необясними досега психични феномени. Разглеждат се практическите методи на самопромяната, които дават възможност на читателя лично да постигне много ефекти от магията на дон Хуан.
Книгата е ориентирана към онези, които изследват теорията и практиката на психофизичната трансформация на човека.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^