Кармата на всекидневието: Аурата на материалния свят (ISBN: 9789548407632)

Кармата на всекидневието: Аурата на материалния свят (ISBN: 9789548407632)

от 9,00 лв 2 оферти
Описание
Понятието карма на човека отразява най-изчерпателно връзката му с Вселената в съвкупността на всичките му инкарнации. Законът на кармата е закон на възмездието. За всичките си мисли, чувства, постъпки, за всичко, което сме извършили или не сме извършили през живота си, носим отговорност пред законите на Вселената. Разнообразната дейност, присъща на човека, на неговия дух, на неговите таланти, се видоизменя от съществуващите обекти и му въздейства, като го подтиква "напред" или го дърпа "назад" по стълбата на кармичното усъвършенстване
.
Очаквайте част 2, в която са разгледани аурата на дърветата, ужасът и очарованието на ландшафта - местности, градове, квартали, жилища, човекът и неговият дом, облекло, предмети на интериора. 
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^