Каруна рейки (2006)

Каруна рейки (2006)
Описание
Ключови думиМедицина, Здраве, Здраве
Брой страници174

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Има един духовен свят, който съчетава Небето и Земята и е обител на Истината и Мъдростта. В този свят ние се докосваме до нашия безграничен потенциал на Божествени същества. Това свещено място е съкровищница на духовни знания, съзидателно вдъхновение, блаженства и напътстващи енергии, които подпомагат еволюцията на душата ни. Каруна Рейки може да ни помогне да познаем това ниво на съзнание като специално място за сливане, сътворение и извисено духовно съзнание. Каруна Рейки е лечебна енергия, която ни помага да се събудим за универсалното състрадание и мъдростта на душата ни. Тя се е зародила като резултат на сътрудничеството или съ-творчеството между хората и Божественото в хода на световната практика на Усуи Рейки. От тази книга ще научите:
Историческия духовен произход на Каруна Рейки
Приложение на Каруна символите
Долавяне на духовни напътствия
Използване на Каруна енергията с кристали и скъпоценни камъни
Работа със света на архангелите, духовните учители и Божествените храмове
Визуализация и молитва по време на лечението
Лечение на клетъчно и душевно ниво
Техниките и символите от Каруна Рейки помагат при: освобождаване от зависимости, алергии, тревожност, кръвоизливи; отваряне на клетъчната памет, балансиране на чакрите, химиотерапия, физически травми, самозаблуда и отричане, създаване на здравословни навици; свързване с минало и бъде-ще, кармични проблеми, ментален фокус и заземяване и духовно израстване.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^