Китай. Социално-икономическо развитие от древността до наши дни (2015)

Китай. Социално-икономическо развитие от древността до наши дни (2015)

от 31,50 лв 6 оферти
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  

Още оферти

Описание
Ключови думиИстория, Военна история
Езикбългарски
Брой страници656

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Проф. Нако Стефанов, дфн, д-р по история, е японист, изследовател на страните от Източна Азия, специалист по управление, икономика и глобалистика. Ръководител на катедра „Езици и култури на Източна Азия, ЦИЕК, ФКНФ, СУ „Св. Климент Охридски. Автор на над 80 монографии и учебници, сред които: „Иновационното развитие на страните от Източна Азия: Япония, Република Корея и Китай („Изток-Запад, 2011); в съавторство с Е. Кандиларов „Япония. Икономика, технология, иновации и управление („Изток-Запад, 2012; „Държавно и политическо устройство на Япония („Пропелер, 2014).

Аксиния Колева е възпитаник на Института на страните от Азия и Африка към Московския държавен университет „М. В. Ломоносов, специалност „Китайски език и литература. Специализирала е многократно в Китай. Преподавател по китайски език в СУ „Св. Климент Охридски, главен координатор по учебната дейност в институт „Конфуций – София. Участва в научни конференциии с доклади, свързани с езика и културата на Китай: „Система за административно деление на Китай от древността до днес, ‚Проникване на зороастризма в Китай, „Курс на регулиране на икономиката в осем йероглифа.

------------

„Китай. Социално-икономическ
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^