Клетъчно отглеждане на животни за ценни кожи (ISBN: 9789548372251)

Клетъчно отглеждане на животни за ценни кожи (ISBN: 9789548372251)

Клетъчно отглеждане на животни за ценни кожи (ISBN: 9789548372251)

от 13,50 лв 4 оферти
Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  

Още оферти

Описание
Ключови думиБиология, Домашни любимци, Селско стопанство, Животински свят
Езикбългарски

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Тегло 0.190 кг

Книгата \"Клетъчно отглеждане на животни за ценни кожи \" може да се използва от фермери, практикуващи зооинженери и ветеринарни лекари. В същото време тя е полезно учебно помагало за студентите по животновъдство и ветеринарна медицина
Отглеждането на животни за ценни кожи е доходен отрасъл на животновъдството в много страни. Клетъчното отглежфдане е преход към одомашняване на дивеча. То е най-добре развито в Канада, Русия и някои скандинавски страни. Предимствата на клетъчното развитие на дивеча са в това, че можге да се води целенасочена развъдна работа и да се контролират продуктивните качества, като растежа, развитието, качеството на получените кожи и т. н.

В книгата са разгледани биологичните особености на най-честто отглежданите животни за ценни кожи, системите за отглеждане, хранене и развъждане. и т. н.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^