Книга за учителя по човекът и природата за 5. клас (ISBN: 9789541804728)

Книга за учителя по човекът и природата за 5. клас (ISBN: 9789541804728)

Офертите за продукта

Описание
Книгата за учителя има за цел да подпомогне работата на учителите по този интегриран учебен предмет, който включва знания от различни дялове на природните науки – физика, химия и биология. Затова в нея са включени методически разработки на всички уроци за нови знания. В тях се дава допълнителна информация по отделни въпроси от учебното съдържание. Част от нея е предназначена само за учителя и му помага да придобие един по-широк поглед върху изучаваната тема. Друга част от допълнителната информация учителят може по своя преценка да използва при провеждане на урока, като отчете подготовката и мотивацията на своите ученици.
Дадени са препоръки и указания за провеждане на учебния процес и са очертани важни моменти от учебното съдържание, върху които трябва да се поставят акцентите при преподаването на урока. Към отделни задачи от учебника са дадени решения или полезна информация, която да се използва от учителя.
Включени са примерни тестове за проверка на входното и на изходното равнище. Предложено е примерно годишно разпределение.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^