Книга за учителя по физика и астрономия за 7. клас (0000)

Книга за учителя по физика и астрономия за 7. клас (0000)

от 3,24 лв 2 оферти
Описание
В книгата за учителя е представена учебната програма по физика и астрономия за 7. клас. Дадено е примерно разпределение на учебното съдържание, като за всеки урок са изброени очакваните резултати на ниво тема и на ниво учебна програма и основните нови понятия. Посочени са дейностите, чрез които заложените в програмата резултати ще се постигнат в дадения урок.
Обсъдени са специфичните особености на обучението по предмета, формите и начините за оценяване на знанията и уменията на учениците. За да се подпомогнат учителите при оценяването, в книгата са включени примерни тестове за проверка на входното и изходното равнище, както и тестове върху учебното съдържание от трите части на учебника.
В книгата за учителя са направени методически разработки на част от уроците от учебника. Подбрани са ключови теми, в които се въвеждат важни нови понятия или физични закономерности. Обсъдени са специфични методически подходи, които отчитат възрастовите особености на седмокласниците. Проследява се постепенното надграждане на знанията и развитието на представите за важни физични явления, които вече са били изучавани по човекът и природата. Там, където е необходимо, е включена и допълнителна информация, която учителят би могъл да използва при подготовката на урока.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^