Книга за учителя по химия и опазване на околната среда за 7. клас (ISBN: 9789541806289)

Книга за учителя по химия и опазване на околната среда за 7. клас (ISBN: 9789541806289)

от 3,24 лв 2 оферти
Описание
В книгата за учителя са разгледани особеностите на обучението по химия и опазване на околната среда в 7. клас, представена е учебната програма и примерно тематично годишно разпределение.
Разработени са примерни методики за решаване на задачи, за провеждане на упражнения, на лабораторен и демонстрационен химичен експеримент. Представен е и набор от примерни интелектуални карти, които могат да се ползват както при обобщителните уроци, така и за контрол и оценка на знанията на учениците. Освен това са предложени и примерни методически разработки на уроци.

Към книгата са включени четири примерни тес­та – входящ, текущи и изходящ, заедно с отговорите, както и дидактически материали, свързани с честване на 175 години от рождението на Д. Ив. Менделеев и 140 години от откриването на периодичния закон.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^