Кой какъв е в българската корупция, част 2 (ISBN: 9789549132755)

Кой какъв е в българската корупция, част 2 (ISBN: 9789549132755)

от 10,80 лв 3 оферти
Описание
Ключови думиПолитика, Публицистика
Езикбългарски

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

В ръцете си държите книга от уникален жанр - литература на действителните ужаси. Тя доказва, че просторните кабинети в някои партийни централи са леговища на хищници, готови да разкъсат страната, всички нас и бъдещето на нашите деца.

Увлекателно и кошмарно изследване на днешната корумпирана олигархия.

Отзиви за първия том:
Книгата оказа потресающ ефект върху мен. Човек трябва да притежава огъня на Прометей и да го носи гордо, упоритостта на Сизиф, за да обработи толкова много материя, и смелостта и амбицията на Херкулес, за да прочисти Авгиевите обори и да търси някакви решения. Какъв е изводът? Че няма място в България, където да не вони на корупция. А там, където властва корупцията, няма пазарна икономика и демокрация - имаме едно съвсем криво, криво общество и една крива икономика, която дава странни резултати.
Доцент Боян Дуранкев, доктор по икономика

\"Кой какъв е в българската корупция\" трябва да стане настолна книга за всеки, който милее поне малко за оцеляването на България като държава и на българите като народ. С безпощадната сила на фактите авторът посочва родовата обвързаност на организираната престъпност с комунистическата номенклатура и нагледно ни показва как най-отвратителното на така наречения \"преход\" е, че онези, които бяха на власт преди 1989 г, са на власт и сега, и то в пряка зависимост от Русия и нейната мафия.
Професор Пламен С. Цветков, доктор на историческите науки

Прочел съм 8-10 хиляди книги, но никога не съм срещал книга като \"Кой какъв е в българската корупция\"... Това е книга с мускули.
Иван Кънев, писател
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^