Компютърна сигурност и защита (ISBN: 9789546561541)

Компютърна сигурност и защита (ISBN: 9789546561541)

Компютърна сигурност и защита (ISBN: 9789546561541)

от 5,39 лв 3 оферти
Описание
Ключови думиИнформатика

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Въвеждане на ред в граничната зона без закони

Почти ежедневно взривното нарастване на онлайн дейностите генерира повече възможности за киберпрестъпления, кражби на идентичност, загуба на данни и нахлуване в тайните ви. В тази високотехнологична гранична зона без закони пристига кавалерията. Сега те ви помагат да изградите изключително важната си първа отбранителна линия, с бързи, лесни за изпълнение решения за най-често срещаните проблеми със защитата, плюс прости стъпки, които можете да използвате за защита на компютъра, тайните си и личната си информация - още днес.

Актуализирайте антивирусната си защита.

Идентифицирайте и отстранете шпионските програми (спайуеър).
Как да разпознаете \"лов на рибки\".
Използвайте защитени разговори и мигновени съобщения.
Научете се да шифрирате данни за защита.
Защитете лаптопа си и безжичната си връзка.
Създайте защитени пароли.
Защитено използване на обществени компютри.

За авторите:
Geeks On Call са основен доставчик на компютърни услуги на място. Техните сертифицирани, обучени и проверени техници осигуряват експертна компютърна инсталация и мрежови услуги, поправки на място, решения за защитата и системна надстройка за домашни и промишлени потребители, които се увеличават със стотици хиляди всяка година.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^