Компютърни престъпления (ISBN: 9789547303799)

Компютърни престъпления (ISBN: 9789547303799)

Компютърни престъпления (ISBN: 9789547303799)

от 12,60 лв 3 оферти
Описание
Ключови думиИнформатика
Езикбългарски
Брой страници316

Виждате грешка в описанието или таблицата? Сигнализирайте ни!

Книгата запълва празнота в изследователската област на компютърните престъпления – тя е едно от малкото издания по тази проблематика в България.
Разгледани са задълбочено в исторически и сравнителен план българската и международната правна уредба на компютърните престъпления.
Наред с юридическата систематизация и теоретико-правния анализ на понятието и видовете компютърни престъпления, книгата предлага и множество ценни детайли от историята на интернет и компютърните технологии, препратки към основни европейски и други международни нормативни актове, към чуждата и българската съдебна практика и статистика. Съобразени със световните тенденции в тази материя са и предложенията за законодателно усъвършенстване на Наказателния кодекс.
Тази книга определено ще представлява интерес не само за юристи и експерти в системата на МВР във връзка с тяхната професионална практика, но и за компютърни специалисти и по-широк кръг читатели с интереси в областта на информационните технологии.
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^